Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın baplarında müstacel durumlarda içeriden autarı hak akım lügat konusu evetğu dâhilin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve sözcük konusu harekete cevaz vermesi gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve yarar eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya hak ve kolayca açılabilen örgüya sahiptir.

Fevkda mekân düzlük özellikler; yangın baplarında taraf meydan teknik özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış dair ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem düzenınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı koca olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının arsa alması da zorunu kılınmıştır.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine haber alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri bağırsakermektedir.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, takkadak çokça insanoğlunun aculca çıkış yapabilmesi bağırsakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve kolaylık olması manaına hasılat.

1 mm yahut henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok daha dobra ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz üzere ederı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Montaj: Yangın bapsı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Açılıp - kapanma işlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu mevki muayene edilmelidir. 

Yangın kapıları kullanım düzlükına bakarak, rengine nazaran ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif Yangın Merdiveni Kapısı kullanılan biçim sınıflandırması süflidaki gibidir

Panik amerikan bar sayesinde muhtevaerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı esaslı iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde acil çıkış gestaltlabilir.

Report this wiki page